UHAPŠEN BEOGRAĐANIN U ZAJEČARU: Prelepio tablice pa prevozio migrante
migranti / ilustracija, Foto: MUP

hapšenje zbog krijumčarenja ljudi

UHAPŠEN BEOGRAĐANIN U ZAJEČARU: Prelepio tablice pa prevozio migrante

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, u saradnji sa policijskim službenicima Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su V. O. (39) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, kao i posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

Policija je sinoć, na ulazu u Zaječar, zaustavila V. O. koji je upravljao vozilom "fijat" na kojem je, kako se sumnja, prethodno prelepio deo registarskih tablica, a pregledom automobila pronađeno je devet iregularnih migranata, navodi se u saopštenju.

Migranti / ilustracija
Migranti / ilustracijafoto: MUP

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Bonus video:

03:23

MIGRANTI HARAJU FRANCUSKOM, GRAĐANI KAMEROM ZABELEŽILI NEVIĐENE SCENE Novinar iz Pariza: Marokanci sa karabinima usred metroa

(Espreso/Telegraf.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.